Ce diferență este la bătrânețe între a avea o fiică și a avea un fiu. Pilda asta sigur îți va stârni lacrimile!

By

În prima zi a căsniciei lor, soția și soțul au vorbit și au ajuns de comun acord să nu deschidă ușa casei lor nimănui. În acea zi, părinții soțului au venit să îi vadă. Tinerii căsătoriți erau în spatele ușii. S-au uitat unul la celălalt, soțul a vrut să deschidă ușa, dar din moment ce au veut o înțelegere, și-a dat seama că nu-și poate dezamăgi soția.

Părinții tânărului au plecat.

După un timp, în aceeași zi, au venit la ușă părinții fetei. Soția și soțul s-aru uitat unul la celălalt și, chiar dacă au avut o înțelegere, tânăra, cu lacrimi în ochi, a spus: „Nu pot face asta părinților mei! Îmi pare rău”… Și, în acel moment, a deschis ușa.

Soțul nu a spus nimic. Anii au trecut, iar cei doi au avut patru băieți. Cel de-a cincilea copil a fost o fetiță. Tatăl a planificat o petrecere foarte mare pentru singura fetiță a familiei… el a invitat toată familia, prietenii și cunoștințe.

Mai târziu, în acea noapte, soția l-a întrebat care a fost motivul pentru o petrecere atât de mare pentru fetiță. Când s-au născut băieții, bărbatul a fost foarte fericit, dar nu a organizat niciun eveniment.

Soțul i-a zâmbit soției, i-a luat fața între mâini, s-a apropiat de ea, a sărutat-o pe buze și i-a răspuns: „Pnetru că ea este singura care va deschide ușa casei sale pentru mine”.

Sursa: lumealuioliver.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News