Imagini bomba cu Vlăduța Lupău. Cum arată trupul ei, de fapt. Ce ascunde sub costumul de muzică populară

By

Vlăduța Lupău, ipostază de infarct! A renunțat la costumul popular, iar fanii au fost în delir.

Fără doar și poate, Vlăduța Lupău este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc. Iar atunci ând renunța la costumul popular, cântăreața este și mai sexy. În ultimul videoclip lansat, Vlăduța apare pe un armăsar, îmbrăcată cu o fustă mini, care îi pune în evidență picioarele de gazelă.

Vlăduța Lupău a fost ”acuzată” că și-a ”tradus” iubitul – Adrian Rus, portarul de la CFR Cluj – cu saxofonistul Armin Nicoară, iar vedeta a ținut să menționeze că nu mai are nicio legătură cu acesta. Nu mai sunt nici măcar prieteni, el fiind cel care postează fotografii în care este alături de ea și nu invers. Mai mult, Vlăduța Lupău a declarat că este cea care l-a ajutat pe Armin ”să se facă mare”.

„Nu mai am nicio legătură cu Armin Nicoară! Nici măcar prieteni nu mai suntem. El pune poze cu mine, nu eu cu el… Noi am avut numeroase colaborări. Suntem cunoștințe și punct. Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… El a fost în casa mea mereu. Cu noi în vacanță, cu mine, cu soțul meu, cu fostul meu prieten, cu toată lumea. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a declarat, pentru CANCAN.RO.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News