S-a dus să cumpere un brad de Crăciun și când a ajuns acasă și-a dat seama că și-a pierdut verigheta. 15 ani mai târziu, după ce multe s-au întâmplat, un fermier a găsit inelul și ce a făcut cu el a impresionat o lume întreagă

By

Un fermier pe nume John Wyckoff a găsit un inel pe terenul lui agricol atunci când își planta brazii pentru noul sezon.

Acesta a observat că e o verighetă cu o dedicație pe interiorul ei și cu o datare. Acesta a postat pe Internet un anunț reușind, astfel, să dea de proprietarul verighetei, David Penner.

Pentru a fi sigur că el e proprietarul de drept al verighetei l-a întrebat ce scrie pe interiorul ei iar acesta a răspuns întocmai, atât dedicația, cât și data nunții inscripționate în interiorul acesteia.

Cu toate acestea, John l-a rugat să-i trimită o copie de pe certificatul de căsătorie ca să fie sigur că numele și data coincid, și uite așa, David și-a recuperat verigheta de nuntă după 15 ani de când a rămas fără ea.

A fost ca un dar Divin deoarece soția lui a decedat cu câteva luni înainte ca această întâmplare să aibă loc. Acesta spune că este un dar binevenit, care îl va ajuta să-și amintească de soția lui până o să i se alăture.

Aveți și un video mai jos cu toată întâmplarea:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News