Se naște o idilă între Elena Ionescu și Emanuel? Cine i-a dat de gol pe cei doi finaliști Survivor România! Fanii sunt în extaz

By

Elena Ionescu și Emanuel Neagu s-au luptat pentru marele premiu de la Survivor România. Cu toate acestea, relația celor doi finaliști este una mai mult decât amicală.

Elena Ionescu și Emanuel Neagu a făcut parte din echipe diferite la Survivor România, au fost adversari și ambii au luptat pentru premiul cel mare în Finala Survivor România. Elena Ionescu a câștigat, fiind votată de public în Finala Survivor România de sâmbătă seară.

Și totuși, între Elena Ionescu și Emanuel Neagu este o relație frumoasă, ambii au vorbit frumos unul despre celălalt. După ce a câștigat premiul cel mare de la Survivor România, Elena Ionescu a afirmat că va păstra legătura cu Emanuel și cu Lola, pentru că în afara unei prietenii care-i leagă, ar vrea să colaboreze și profesional. ”Sunt dansatori minunați amândoi și sper să facem un spectacol împreună”, a declarat Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România.

Mai mult chiar, la un moment dat, în timpul competiției din Republica Dominicană, Emanuel chiar a mărturisit că o place mult pe Elena Ionescu.

Iar acum, imediat după Finala Survivor România, Elena Ionescu și-a făcut bagajul și a plecat la munte. Nu singură, ea s-a întâlnit cu mai mulți foști Războinici de la Survivor România, cu care s-a distrat și a făcut deja câteva live-uri pentru Instagram.

Până să ajungă însă la munte, Elena Ionescu s-a întâlnit cu Emanuel, iar revederea lor a fost filmată de Lola Crudu. Aceasta a surpins îmbrățișarea dintre Elena Ionescu și Emanuel, când bruneta a făcut și o glumă dând să-l sărute.

Emanuel a spus la Survivor România că este atras de Elena Ionescu. „Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit”, a menționat Emanuel într-unul din testimoniale.

Mai mult decât atât, Emanuel a spus chiar că a făcut și câțiva pași în acest sens. „Am încercat să mă apropii de ea, ba cu o glumiță, ba cu o vorba bună, poate, poate…Este genul meu de femeie, recunosc. Din nefericire, nu s-a uitat la mine deloc. Ghinionul meu, poate pentru că sunt prea mic, ea fiind cu 10 ani mai mare decât mine, nu știu care-i cauza. Însă, peste toate, indiferent de ce ne oprește, îmi place Elena”, a dezvăluit Emanuel Neagu la Survivor România.

De altfel, și fanii Survivor România au sesizat o apropiere între Elena ionescu și Emanuel. ”Elena te-ai potrivi tare mult cu Emanuel! Poate ca nu intamplator te-a trimis Dumnezeu in acesta emisiune …Emanuel e un baiat cu suflet bun. Va iubesc pe amandoi!”, suna un mesaj pe pagina de Instagram a Elenei Ionescu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News