Toată viața mi-am cumpărat produse de curățare scumpe, până am aflat această rețetă minunată de la bunica. Rețineți acest truc simplu!

By

Nu este un secret faptul că cele mai multe dintre magazine vând detergenți care conțin doar substanțe chimice ce provoacă mai mult rău decât bine. La intrarea în contact cu pielea, acestea pot provoca cu ușurință reacții alergice. Totodată, ele conțin și substanțe cancerigene!

Vă invităm să pregătiți o soluție sigură, eficientă și economică pentru curățarea faianței și a altor suprafețe de uz casnic!

Soluție de curățare pentru faianță

Acest produs de curățare făcut acasă va face față celor mai dificile pete și va curăța faianța cât ai zice pește. Aveți nevoie doar de 4 ingrediente pe care le găsiți în bucătăria dvs.!

Aveți nevoie de:

— 5 litri de apă

— 1/2pahar de bicarbonat de sodiu

— 1/3 pahar de suc de lămâie

— 1/4 de pahar de oțet alb

Tot ce trebuie să faceți este să amestecați ingredientele și să vă bucurați de rezultat! Adăugați bicarbonatul de sodiu în apă și amestecați bine. Adăugați sucul de lămâie, după care oțetul. Ei bine, amestecul este gata de utilizare!

Aplicați produsul într-un strat gros pe zona murdară. Pentru comoditate, puteți utiliza buretele de bucătărie sau o perie aspră. Când soluția se va usca, spălați bine cu apă. Rezultatul îl veți vedea îndată – curățenia perfectă este garantată!

Rețineți această rețetă simplă și aveți grijă de sănătatea familiei dumnevoastră!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News