Lora și-a dorit să construiască alături de iubitul ei o casă mare, apoi să aibă împreună un copil. Din păcate, totul s-a dus pe apa sâmbetei! Anunțul făcut acum de artistă i-a lăsat mască pe toți: „Am…”

By

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, sunt împreună de câțiva ani, își doresc să devină părinți, dar au tot amânat momentul. Artista ne-a explicat că planul era să devină proprietarii unei case spațiose, cu etaj, și abia după aceea să aibă un copil. Din păcate, lucrurile nu le-au ieșit, iar Lora a decis să schimbe ordinea priorităților.

Până când vor avea propriul copil, Lora și Ionuț Ghenu se bucură de compania unor animale de companie, pe care le tratează ca pe adevărați membri ai familiei. Mai mult, artista e decisă să devină mamă, întrucât pierde timp prețios străduindu-se să își îndeplinească alte dorințe.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat, pentru VIVA!, Lora.

Lora: „Nu trebuie să mai amân formarea unei familii”
Cântăreața recunoaște că dorința de a-și construi casa visurilor s-a dus pe apa sâmbetei, iar banii strânși pentru ea au ajuns în altă parte.

Nu e în niciun stadiu, pentru că s-a sistat tot, dar avem apartamentul nostru, doar că nu prea avem loc, chiar dacă e mare. Doar că eu am nevoie de dressing, asta e treaba. Urma să luăm terenul, ne-am răzgândit la locație, după care am avut altceva de făcut cu banii aceia, i-am investit. Sunt antreprenor și eu de câte ori am câte o idee sau mi se oferă câte o oportunitate și îmi surâde sunt și foarte curajoasă, îmi place să risc. Am amânat. Asta e faza, asta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect că pun cariera pe primul loc și cred cumva că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor: să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul. Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, nu are sens, vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, este convinsă cântăreața.

În prezent, Lora și Ionuț Ghenu se bucură de confortul unui apartament spațios, în care mai pot locui o perioadă. Mai mult, îndrăgostiții o au alături și pe mama artistei, care locuiește în același imobil, dar la diferență de un etaj.

„Locuiesc într-un apartament în hotel, dar nu e în regim hotelier, că ar fi fost cam scump, cred. Am două apartamente cumpărate acolo. Sunt poziționate într-o zonă în care ne e ușor să ajungem unde avem treabă. Am nevoie de mai mult spațiu. Îmi doresc P+1, mansardă, mi-aș dori și demisol, îmi doresc niște lucruri, dar trebuie să mai tai din ele ca să se poată întâmpla mai repede”, ne-a mărturisit ea.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News