Nu putea să doarmă din cauză că vecinii ei făceau amor prea tare, așa că s-a ridicat din pat și le-a lipit acest mesaj pe ușă. Râzi cu lacrimi când vezi ce le-a scris bărbatul!

By

Pentru a nu mai fi deranjați de anumite persoane, locatarii blocurilor în care locuim lipesc mai mereu câte un bilet pe uşă în care își exprimă categoric punctul de vedere.

Cu siguranță ai și tu un vecin enervant sau ți s-a întâmplat măcar o dată să simți că cineva din bloc are pretenții exagerate! Totuși, acest anunț chiar le întrece pe toate!

Un vecin furios a rugat un bărbat care obişnuia să facă prea mult zgomot în timpul sexului saănu mai faca atata galagie şi i-a lăsat un mesaj amuzant pe uşă. Un alt locatar a fotografiat anunţul şi l-a postat pe internet, acesta devenind în scurt timp viral.

Bărbatul, a cărui identitate rămâne necunoscută, și-ar fi terorizat vecinii cu galagia pe care o face în momentul partidelor amoroase cu partenera lui. Astfel, aceştia au încercat să il convingă să fie mai reținută data viitoare când va face amor, motiv pentru care i-au lăsat un mesaj pe uşă, alături de o urare neprietenoasă.

„Domnilor, numai exersând vă puteți îmbunătăți performanțele! E nevoie de minim 2-3 ore de antrenament pe zi, uneori singur. Dacă vreți, vin să vă arăt. Vecinul.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News