Ea este femeia care nu a dat bani pe mâncare timp de 8 luni de zile, a mâncat mereu foarte bine, și spune că e un alt om. Uite de unde își lua mâncarea și de ce a făcut asta: ,,După 8 luni, am plecat în…”

By

Amanda Holden avea un vis, și, pentru a economisi bani, a decis să nu mai cheltuiască pe mâncare. Prima dată a vrut să facă asta timp de 6 luni. A observat că cheltuia mulți bani pe lucruri care nu îi erau necesare atunci când era cu colegii. În cele din urmă experimentul ei a durat 8 luni, iar femeia spune că a schimbat-o.

Ce mânca? Se hrănea cu resturile oamenilor, ba chiar căuta și în tomberoane. La serviciu, colegii îi ofereau ei ceea ce le rămânea lor, după prânz: ,,Lucram într-un loc cu mulți bărbați, așa că rămânea mereu mâncare, mi-o dădeau mie. Am spus prietenilor mei apropiați de la birou. Am vorbit deschis despre asta, și majoritatea dintre ei m-au susținut. Au fost și dăți când nu găseam resturi și eram obligată să cumpăr mâncare. Nu am făcut niciodată foamea, nu a fost niciodată vorbea de a-mi face mie însămi rău, pur și simplu făceam tot ce puteam”.


În acest fel a reușit Amanda să strângă 30.000 de dolari în 8 luni, iar asta i-a permis să își îndeplinească visul – să călătorească în America de Sud. Călătoria a făcut-o să devină o altă persoană, iar când a revenit în țara ei, a devenit consilier, acum îi ajută pe oameni să economisească.

Cel mai important lucru pe care l-a învățat este acela că nu avem nevoie de tot ceea ce cumpărăm. Cheltuim bani degeaba.

Sursa: Wikr

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News