A decis să dea gratis cocoșul din curte și a scris un mesaj pe internet. A povestit pas cu pas ce face zi de zi: „Este cocoșul perfect, dar am o singură condiție”. Toată lumea a râs cu lacrimi când a citit ce poate face pasărea

By

În cazul în care adori să faci cumpărărturi online, nu întotdeauan lucrurile comandate vin la destinație, iar în unele cazuri, lucrurile pot fi chiar riscante. Nu știi niciodate cum va fi, până în momentul în care deschizi coletul și îl deschizi.

Pe lângă vânzările obișnuite, apar uneori și unele ciudate, dar care fac deliciul internauților, care râd pe săturate la citirea lor Denell McCaul, din Michigan, se confrunta cu sarcina dificilă găsi pe pe cineva care să-i adopte cocoșul năzdrăvan. Da, am spus un cocoș.

În anunțul său, McCaul vrea ca cineva să-i ia „ticălosul nerecunoscător” de pe capul ei. Ea a fost destul mult timp terorizată de această pasăre demonică și pur și simplu nu mai poate conviețui cu el în aceeași curte.

„Liber să mergi acasă. Ei bine, la orice casă, de fapt. În acest moment, nu dau doi bani pe cel care se îndrăgostește de acest ticălos nerecunoscător. Este cocoșul perfect dacă alarma ta este stricată și trebuie să fii treaz la 5:30 a.m. Acesta este singura sa setare, 5:30. El nu are nici un buton de amânare, dar va fi liniștit doar suficient de mult timp pentru ca voi să vă întoarceți la culcare și apoi veți începe să vă enervați în fața ferestrelor.

E ca și cum știe unde dormi și poate cânta la fereastra respectivă. Așa că poate are un fel de viziune specială cu raze X, unde poate vedea oameni care dorm în spatele zidurilor. El este, de asemenea, un cocoș perfect dacă doriți să începeți să alergați în jurul curții dumneavoastră, în timp ce încercați să scăpați de el. Nu mai merge după mine, fiind instructor al dansului interpretativ.

Sau cel puțin asta mi-am închipuit că arătam când m-am dus după el, mi-am aruncat brațele, sărind în sus și în jos, l-am lovit, țipând și țipând și am aruncat cu un mop în direcția lui.

Deci, dacă sunteți în căutarea unui ceas cu alarmă, singura oră setată fiind 5:30 a.m., un antrenor personal și un instructor de dans, am cocoșul perfect care poate să umple toate cele 3 poziții GRATUIT! Dar trebuie să vii să-l prindem pe tâmpitul ăsta, vreau să văd prima lecție de dans interpretativă”.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News