În fiecare zi femeia lasă un pătuț gol în fața casei, chiar dacă copiii ei sunt mari. Vecinii o credeau nebună, dar când au aflat motivul pentru care face asta au mers la ea și i-au căzut în genunchi. Ce ținea acolo femeia

By

Catherine Lucre este asistentă, moașă și mamă. Locuiește în Sydney.

Atunci când a descoperit doi copii abandonați într-o singură săptămână, a fost devastată. Unul dintre ei era mort, cineva încercase să îi îngroape corpul în nisipul de pe o plajă din apropiere, Maroubra Beach.

Așa că, fără să se gândească de două ori, femeia în vârstă de 54 de ani a creat un adăpost în propria casă. Cu alte cuvinte ea adună copiii abandonați și îi duce la spital și contactează Serviciile Sociale, dar și poliția.

Femeia mărturisește: ,,Părinții pot să-și lase copiii chiar și în fața casei, să sune la ușă, iar eu voi aștepta 10 secunde, pentru cazul în care ei nu vor să își lase copilul în persoană și ca eu să îi văd.”

,,Nu înțeleg de ce noi, ca societate, nu suntem scandalizați de descoperirea unor bebeluși nou-născuți îngropați în nisip. Dacă guvernul nu face nimic, eu voi face”, mai adaugă ea.

Femeia are 54 de ani, este mama a patru copii, lucrează ca moașă și și-a dat numărul de telefon personal pe pagina de Facebook Operation Safe Haven, încurajând pe oricine are nevoie de ajutor să o sune: ,,Dacă ești speriat sau singur și îngrijorat din orice motiv, dacă nu ai mijloacele pentru a-ți crește copilul, contactează-mă”, scrie Catherine.

Doamna Lucre se dovedește a fi un adevărat înger, ea se oferă în totalitate în slujba celor care au nevoie de ea – copiii de care nici măcar guvernul nu are grijă la fel de bine ca ea: ,,Eu aș fi pregătită să merg și să mă întâlnesc cu ei oriunde s-ar afla, sau pot lăsa copilul undeva și eu voi merge acolo să îl iau, dacă vor să rămână anonimi.”

Așa arată o eroină din zilele noastre: 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News