Era în stația de autobuz când un bărbat periculos a venit la ea și i-a cerut banii și telefonul. În 2 secunde l-a făcut să fugă fără să țipe, fară să-l lovească. Cum a scăpat fata de tâlhar e de-a dreptul uimitor

By

Julie Dragland, o femeie de 32 de ani din California a trecut prin experiența vieții eu atunci când aștepta trenul în orașul Daly.

Femeia s-a așezat pe unul dintre scaunele de pe peron și și-a deschis telefonul. Cineva pe care nu a apucat să-i vadă fața i-a strecurat un bilețel în poală.

Pe bilet scria că trebuie să îi dea portofelul celui din spatele ei fără să se întoarcă, altfel va fi rănită.

„În acest moment sunt îndreptate către tine două arme. Dacă vrei să trăiești, dă portofelul și telefonul celui din spatele tău. Nu te întoarce cu totul și fii discretă.”, erau cuvintele scrise pe bucata de hârtie.

Julie trăia un coșmar. Nu voia să îi dea bunurile, așa că a încercat să semnalizeze cuiva că are nevoie de ajutor. A șoptit cuvântul „ajutor” în speranța că cineva îi va putea citi pe buze, dar din păcate, încercarea ei nu a atras atenția nimănui.

La un moment dat, femeia și-a amintit de un episod din serialul „Lege și Ordine” și a încercat tactica învățată acolo. S-a culcat pe o parte, și-a închis ochii și a început să se miște de parcă avea o criză de epilepsie.

„Probabil că am arătat ridicol. Am început să plâng și să tremur”, a declarat Julie.

Chiar și așa, tactica a funcționat, mulți oameni s-au apropiat de ea pentru a-i acorda primul ajutor. Femeia le-a dat bilețelul pe care îl primise. În confuzia creată, tâlharul s-a făcut nevăzut.

Poliția a examinat mai târziu filmările în care apărea bărbatul care i-a dat bilețelul Juliei, dar nu au reușit să identifice bărbatul rău intenționat.

Sursa: unica.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News