Urmau să se căsătorească, dar înainte de asta, viitoarea soacră i-a trimis un email logodnicei fiului ei. Tânăra a citit mesajul și…. Ce a urmat, nici prin cap nu-ți trece!

By

Multe căsnicii încep sub auspicii bune. Rămâne de văzut dacă același lucru se poate spune și atunci când un email trimis de viitoarea soacră logodnicei fiului ei, în care critică comportamentul acesteia, ajunge să fie citit de mii de oameni și apoi dezbătut în presă.

Heidi Withers, o asistentă în vârstă de 29 de ani din Londra, a primit un email de la mama vitregă a logodnicului ei, Carolyn Bourne (60 de ani), în care aceasta îi explică punctual că îi lipsesc bunele maniere și ce ar trebui să facă pentru a corectă problemă. Surprinsă, Withers a trimis mesajul câtorva prieteni, care, la rândul lor, au trimis emailul altor prieteni astfel încât, o luna mai târziu, acesta a ajuns pe monitoarele a mii de oameni.

În email, Bourne critică comportamentul tinerei cu ocazia vizitei acesteia făcută familie în luna aprilie. Mesajul a fost văzut drept un semn al faptului că glumele cu soacre sunt încă amuzante.

„Este timpul ca cineva să îți explice cum stau lucrurile cu bunele maniere. Ale tale ies în evidență prin absența și îmi pare rău pentru tine.

Din păcate pentru Freddie, s-a îndrăgostit de tine, iar Freddie cum e Freddie, știu că nu este ușor să încerci să îl convingi sau să îl încurajezi să se gândească la cum ar putea să te ajute. E posibil totuși să reușesc să te conving pe tine. Comportamentul tău cu ocazia vizitei la Devon în luna aprilie a fost uimitor, din cauza lipsei de rafinament și grație.

Dacă vrei să fii acceptată de întreagă familie Bourne, îți sugerez să cauți cât de curând sfaturile unor experți.

Acestea sunt câteva exemple ale lipsei tale de bune maniere:

Când ești musafir în casa altcuiva, nu declari ce vei mânca și ce nu vei mânca-cu excepția cazului în care ești cu siguranță alergică la ceva.

Nu remarci că nu ai suficientă mâncare.

Nu începi înaintea celorlalți.

Nu te servești cu porții suplimentare fără să fii invitată de către gazdă.

Când ești musafir, nu rămâi în pat până dimineață târziu într-o casă în care ceilalți membri se trezesc devreme, te conformezi regulilor casei.

Nu trebuie să insulți niciodată familia căreia urmează să i te alături și, mai ales, nu o faci în public. Înțeleg că ai considerat asta o glumă, însă reacția ta din pub a fost una șocantă, nu amuzantă.

Întotdeauna atragi atenție asupra ta. Poate că ar trebui să te întrebi de ce. Nimeni nu se căsătorește într-un castel, cu excepția celor care îl dețin. Este un comportament nerușinat, în stilul celebrităților.

Înțeleg că părinții tăi nu sunt capabili că contribuie prea mult la costurile nunții. (Nu este nimic greșit în asta cu excepția faptului că există o convenție astfel încât ai putea presupune că ar fi pus ceva deoparte de-a lungul anilor pentru căsătoria fiicei lor.)

Dacă așa stau lucrurile, ar fi grațios și potrivit unei doamne să îți micșorezi așteptările și să aveți o nuntă modestă potrivită cu veniturile voastre.

Oamenii ar putea chiar să creadă că Heidi Withers se felicită singură pentru că a pus mână pe un tânăr foarte căutat. Mi-e milă de Freddie.”

 

Tu cum ai fi reacționat dacă ai fi primit un astfel de mail de la viitoarea ta soacră?

 

Sursa: realitatea.net 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News