SURPRIZA. Cati bani castiga Cheloo la iUmor. Ce salariu are, de fapt, la Antena 1

By

Cheloo este unul dintre cei mai acizi oameni de televiziune din Romania, iar acest rol ii aduce venituri considerabile. Juratul de la iUmor castiga anual o suma considerabila de la Antena 1.

Catalin Stefan Ion s-a nascut pe data de 24 martie 1978 in București si este cunoscut sub pseudonimul Cheloo, membru al trupei de hip-hop Parazitii.

Cheloo a lansat primul sau album, Sindromul Tourette in 2003, album premiat cu Discul de Aur pentru numărul mare de exemplare vandute.

Pe 24 martie 2011 Cheloo a lansat cel de-al treilea album solo intitulat Celcareuraste.

Putine lucruri se stiu despre viata personala a lui Cheloo. Acesta a declarat într-un interviu: „Lumea e preocupata de monden, de viata mea personala, lucruri pe care eu refuz sa le discut. Nu-mi place, nu mi-a placut niciodata. […] Daca ma intrebi de viata personala, nici nu ma intereseaza.”

Mai mult, statutul de persoana publica este si unul dintre motivele pentru care rapperul evita locurile in care se afla multi oameni.

Cati bani castiga Cheloo la iUmor

Potrivit playtech.ro, Cheloo a incasat pentru aparitiile sale din cadrul iUmor, in 2017, 10.000 de euro, cu 3.000 de euro mai mult decat colegul sau, Mihai Bendeac. Cu siguranta, acum artistul incaseaza mult mai multi bani, avand in vedere ca emisiunea inregistreaza audiente uriase.

S-a despartit de prima sotie

In anul 2007, Cheloo s-a casatorit cu Daniela Niculescu, cu care are in momentul de fata un fiu pe nume Stefan. La cateva luni dupa casatorie, in casnicia celor doi au avut loc certuri, in mod repetat si s-au despartit.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News