Maria Dinulescu are cu ce se lăuda! Locuiește în cea mai ciudată casă văzută în România! Chiar dacă la exterior pare extrem de mică, locuința este foarte spațioasă! Până și vecinii sunt invidioși!

By

Maria Dinulescu are cu ce se lăuda! Locuiește în cea mai ciudată casă văzută în România! Chiar dacă la exterior pare extrem de mică, locuința este foarte spațioasă! Până și vecinii sunt invidioși! Uite cum arată:

Margareta Dinulescu, mama actritei Maria Dinulescu, a fost pana anul trecut primarita localitatii prahovene Izvoarele. Iar casa fostei primarite este si acum motiv de mandrie pentru locuitori si de vizita pentru cei care trec prin localitate.

Si asta pentru ca locuinta mamei Mariei Dinulescu este sferica. Constructia este realizata de Alexandru Dinulescu, fiul fostei primarite, de profesie inginer constructor.

De altfel, Alexandru Dinulescu si-a dezvoltat o afacere din constructia de case sferice, mai exact domuri geodezice pe structura de lemn.

„Primul Dom a fost construit in localitatea natala, Izvoarele si i-au trecut pragul sute de oameni din diverse domenii apreciindu-l si dorindu-si la randul lor acest tip de casa. In domuri putem locui pe tot parcursul anului, zi de zi, sau sunt ideal de locuit in timpul vacantelor. Mama mea locuieste in prima casa dom construita de mine si spune ca nu ar mai locui intr-o casa conventionala”, a declarat Alexandru Dinulescu, intr-un interviu pentru Observatorul Prahovean.

Prima casa construita de Alexandru Dinulescu, cea in care locuieste mama lui, are 100 de metri patrati si este spatioasa, chiar daca din exterior pare mica. Ea are doua dormitoare, trei bai, living, birou si bucatarie.

In localitatea Izvoarele merge de cate ori are ocazia si Maria Dinulescu. Pe vremea cand mama ei era primar, actrita participa si la evenimentele importante ale localitatii.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News