Autobuzul în care se aflau 27 de copii mici s-a răsturnat într-un lac cu crocodili! Un băiețel de numai 10 ani a înțeles că trebuia să acționeze rapid. Ce a făcut l-a transformat într-un erou

By

Totul s-a petrecut în statul Florida, din SUA, unde șoferul unui autobuz școlar care ducea elevii din clasele primare la casele lor a pierdut controlul autovehiculului. Acesta a derapat, a spart parapetul din jurul lacului și s-a răsturnat în apă.

Elevii au povestit că șoferul a încercat să facă imposibilul, dar frânele cedaseră. Totul ar fi fost în regulă, nimeni nu a fost rănit, dar bazinul în care a căzut autobuzul era de fapt un lac plin de aligatori, iar situația s-a transformat rapid într-un coșmar.

Copiii țipau și nu știau ce să facă, șoferul era confuz, dar toți au fost salvați de către un băiețel de numai 10 ani pe nume Nicholas.

El a fost primul care și-a revenit din șoc și a acționat pentru salvarea tuturor. El a luat în spate o fetiță, a ieșit cu ea pe geam și a dus-o la mal, din fericire, adâncimea lacului era mică.

Nicholas a dus fetița la loc sigur apoi s-a întors, totul sub ochii aligatorilor care urmăreau atent fiecare mișcare a oamenilor. Băiatul a mai scos alți doi copii, dar acum deja mai mulți adulți fugeau în apă pentru a-i salva pe cei mici, dintre care nimeni nu a avut de suferit, în afară de câteva mici zgârieturi.

Fapta lui Nicholas l-a transformat într-un erou, cu siguranță va deveni un om cu adevărat remarcabil!

Iată câteva imagini:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News