NOI MASURI de la 15 iunie! Marcel Vela a facut anuntul

By

Incepand cu data de 15 iunie, romanii vor avea parte de alte masuri de relaxare. Anuntul a fost facut chiar de ministrul de Interne, Marcel Vela.

Ministru a spus pe pagina sa de Facebook, ca in momentul de fata, autoritatile romane planifica o noua etapa de relaxare. Masurile vin dupa  Grupul de Comunicare Strategica a aratat ca Romania se afla pe o panta descendenta in cazul pandemiei de COVID- 19.

Se analizeaza reluarea curselor aeriene

Marcel Vela a mentionat ca autoritatile ronae analizeaza, posibilitatea reluarii curselor aeriene spre Marea Britanie, incepand cu data de 15 iunie. „Se analizeaza posibilitatea anularii acestor suspendari, adica posibilitatea reluarii curselor regulate din 15 iunie. Cu ocazia analizei pentru a treia etapa de relaxare, din 15 iunie exista aceasta posibilitate, dupa analiza specialistilor”, a spus Vela.

Ce se intampla cu persoanelor care intra pe teritoriul Romaniei.

„Inregistrand in frontiera un aflux mare de cetateni, izolarea s-a impus si de la 1 iunie, dar in functie de evolutia epidemiologica la nivelul intregii tari, se poate lua oricand o asemenea decizie cu privire la nementinerea sau mentinerea doar partiala a izolarii la domiciliu”, a declarat ministrul de Interne.

Si ministrul Economiei a spus ca exista posibilitatea deschiderii mall-urilor,  incepand cu data de 15 iunie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News