A văzut un cerșetor stând cu o grămadă de bani în față pe stradă. Când l-a întrebat ce face cu ei a rămas fără aer, nu i-a venit să creadă. Uite ce l-a rugat bătrânul: „Mă ajuți să îi…” De atunci fac asta mereu. O poveste cumplită

By

În orice colț al lumii vedem cerșetori care cer oamenilor bani și mâncare. Aceștia pot fi întâlniți în locuri publice precum parcuri, mijloace de transport, sau piețe foarte aglomerate. În afară de bani ei mai cer uneori și mâncare, băutură, țigări. Este de observat însă că mai toți cer bani în loc de mâncare și sunt mereu îmbrăcați în zdrențe, de parcă nu ar avea altceva cu care să se îmbrace.

Dar nu vă lăsați păcăliți, sunt mulți cerșetori care câștigă mai mult decât cei care lucrează. Acest bărbat din Beijing câștigă aproximativ 1.700 de dolari pe lună, ba chiar îl plătește pe un lucrător de la poștă pentru a-l ajuta să-și numere banii!

Cea mai bună parte în toată povestea e că omul este capabil să își țină în facultate cei trei copii din banii pe care îi câștigă din cerșit! Ba chiar și-a construit și o casă cu două etaje.

Și da, îi numără în locuri publice, probabil se gândește că nu ar fura nimeni de la un cerșetor, nu? Totuși, cel mai probabil acest bărbat este o excepție, unii oameni care cerșesc pur și simplu nu au ce mânca.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News