Bătrâna s-a trezit la ușă cu o pizza pe care nu o comandase, și era gata să se certe cu curierul când a citit pe chitanță ceva care a lăsat-o cu gura căscată. Uite ce mesaj uluitor a primit

By

Ce faci când un membru al familiei tale nu răspunde la telefon pentru prea multă vreme? Nu știm ce faceți voi, dar acest tip din Nebraska, comandă pizza.

Claire Olsen are 87 de ani și trăiește în Palm Coast, Florida. Această femeie nu mai răspunsese la telefon de când în Florida lovise Uraganul Matthew. Nepotul ei, Eric, a sunat-o pe Claire pentru a se asigura că era bine și că a supraviețuit uraganului. În momentul în care femeia nu a răspuns, a început să se îngrijoreze.

,,Am vorbit cu ea vineri dimineață și nu avea curent. Mi-a spus că e un coșmar, iar apoi nu am mai auzit nimic de ea timp de două zile”, a spus Eric. El a mai adăugat: ,,Am sunat la cea mai apropiată secție de poliție, am sunat și la șerif, nimeni nu răspundea, m-am îngrijorat foarte tare”.

Atunci i-a venit lui Eric ideea genială de a-i comanda o pizza bunicii sale!

,,Așa că, mi-am zis, o să comand o pizza, și dacă i-o livrează, atunci știu că e în viață”, a explicat Eric. Ce scria pe chitanță? Era o rugăminte pentru curier: ,,Vă rog să sunați la acest număr atunci când ajungeți la adresă”.

Reacția bunicuței e minunată. Iată ce trebuie să facă un nepot care chiar își iubește bunica, pentru a o ști în siguranță:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News