Brigitte Sfăt si il face praf pe Năstase: „Penibil…”

By

Dupa ce a aflat ce s-a intamplat cu Ilie Nastase, Brigitte, care acum se afla in plin proces de divor cu Ilie Nastase a declarat ca nu mai vrea sa auda despre viitorul ei fost sot si despre pataniile acestuia!

Desi au impartit si bune si rele, aceasta sustine ca motivul principal pentru care relatia lor nu a functionat este faptul ca Ilie Nastase are probleme cu alcoolul!

”Nu am de ce să mă mai interesez de Ilie, nici nu mai vorbesc cu el. El a fost la club aseară (n.r. 24 mai), om de 72 de ani. Mi se pare penibil. Și dacă vrea să-și caute o relație, nu se duce în club. Știu că a fost cu anturajul lui. Prin 2011 a mai trecut printr-o fază ca asta. Consumă alcool, iar ăsta e unul dintre motivele despărțirii noastre. Din cauza asta nu ne-am mai împăcat. Eu cât am fost lângă el, l-am susținut, l-am cicălit și era ok. Când îi spunem anumite chestii, el mă ura și certurile noastre erau pe tema faptului că încercam să-l îndepărtez de anturaje. Nu vreau să arunc cu piatra în el. Dacă a fost cu două domnișoare în mașină nu știu și nu mă afectează, iar dacă ar fi pățit ceva mai rău, era bine ca domnișoarele alea să aibă grijă de el”

Reacti vine dupa ce Ilie a fost prin de doua ori de politie, prima oara fiind sub influenta alcoolului, iar a doua oara a trecut pe culoare rosie a semaforului si circula fara carnet!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News