S-au cunoscut pe internet, s-au plăcut și și-au dat întâlnire. Când el a venit la locul stabilit, fata a rămas blocată. Uite cine era, de fapt, bărbatul

By

Ce ai face în momentul în care ai vedea o tânără de 16 ani alături de un bărbat în vârstă de 40 de ani?

Experimentul de mai jos a fost făcut tocmai pentru a testa reacțiile oamenilor străini în momentul în care se confruntă cu o astfel de situație.

Fata din imagine are 16 ani și a cunoscut în urmă cu trei săptămâni, pe internet, un băiat care i-a atras atenția. Pe numele lui Bryan, băiatul are aceeași vârstă ca ea și s-a dovedit a fi un tip bun, atrăgător și cu o situație financiară deloc modestă, ceea ce a mulțumit-o pe Maria.

Cei doi și-au dat întâlnire la o cafenea din oraș, dar fetei nici prin cap nu-i trecea ce avea să urmeze.

Ajunsă la restaurantul stabilit, fata a avut un șoc: a observat că, în realitate, cel pe care l-a cunoscut în mediul online este total diferit de cel cu care a purtat zile întregi conversații. Ba chiar mai mult, băiatul are 42 de ani și nu 16 ani așa cum a declarat inițial.
Oamenii din jur au văzut ce se petrece cu cei doi și au auzit conversația lor. Maria devine agitată la aflarea „veștii” că Bryan nu arată la fel ca în fotografiile din mediul online și că în fața ei a apărut un tip care i-ar putea fi tată.

Te-ai fi așteptat ca nimănui să nu-i pese, ori să nu aibă nicio reacție, însă oamenii din restaurant nu trec cu vederea peste acest episod.
Când așa-zisul Bryan o invită pe fată afară, să plece împreună din acel local, clienții de la masa alătură se ridică și se opun cu vehemență.

Privește mai jos imaginile din clip cu acest moment care ar trebui să ne dea de gândit tuturor!
Trebuie să avem curajul să intervenim atunci când ceva ni se pare că e greșit, pentru că doar așa putem preveni lucruri tragice, precum răpirea unui copil, sau și mai rău de atât, pierderea lui pentru totdeauna.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News