Bărbatul era la muncă când a văzut pe stradă cum o fetiță este răpită. N-a stat pe gânduri și i-a salvat viața, dar o lună mai târziu a primit o scrisoare de la șeful său. Când a citit-o, a rămas fără cuvinte. Uite ce i-a scris șeful, gestul lui a înfuriat tot internetul

By

Cei mai mulți manageri se așteaptă ca angajații lor să facă tot timpul ceva în plus doar pentru binele companiei la care lucrează. Dar șeful lui Dillon Reagan, care deține o firmă în Porland, Oregon, nu vede lucrurile astfel.

Dillon are 32 de ani și, recent, a fost concediat pentru că a ajutat poliția locală să salveze viața unei fetițe.

Era o zi obișnuită la locul de muncă, când Dillon își vedea de treabă, când a auzit afară o femeie strigând din toți plămânii: „Să mă ajute cineva, vă rog! Îmi fură copilul, îmi răpesc copilul!”

Dillon, împreună cu unul dintre colegii săi au acționat cât au putut de repede. Ei au sunat la poliție și au continuat să urmărească infractorul, la sfatul poliției. La doar 10 minute mai târziu, poliția a venit la fața locului, iar fetița a fost înapoiată mamei ei.

Dillon și colegul său au fost felicitați de către poliție și membrii familiei pentru curajul de care au dat dovadă și promtitudinea cu care au acționat.

Dar șeful lui Dillon nu a fost deloc încântat de gestul bărbaților. Ba chiar s-a arătat deranjat, mustrându-i pe cei doi angajați ai săi.

„Ați făcut un lucru greșit. Ar fi trebui să vă vedeți de treabă și să vă întoarceți la muncă”, le-a spus acesta.

După o lună de la acest eveniment, Dillon a primit o scrisoare prin care a fost anunțat că este concediat. Dar Dillon nu s-a lăsat și a mers mai departe. A postat pe Facebook scrisoarea primită, iar la scurt timp jurnaliștii au început să investigheze cazul.

Reprezentanții firmei la care Dillon lucrase au răspuns că bărbatul încălcase de două ori în aceeași lună politica firmei, de aceea el a fost concediat.

Întâmplarea lui Dillon a înfuriat mii de oameni, iar reacțiile nu au încetat să apară, cei mai mulți fiind furioși că bărbatul a fost concediat pentru că a făcut ceea ce trebuia.

Mulți și-au arătat spijinul în acest caz, iar mai târziu, compania a decis să-i ofere lui Dillon din nou slujba. La început, a refuzat oferta lor, dar într-un final Dillon a acceptat postul.

Dillon nu are nicin regret.

„Ar trebui să facem ceea ce trebuie și ceea ce simțim, indiferent de politica unei companii, indiferent de consecințe. Contează ce faci bine și drept, mai mult decât politica și ordinele superiorilor”, a declarat Dillon.

Sursa: Facebook

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News