Acest fermier își ara liniștit bucata de pământ, când ceva i-a atras atenția. Și-a chemat câțiva prieteni și a început să sape mai adânc. Uite ce găsise bărbatul sub pământ, așa ceva rar ți-e dat să vezi!

By

Era o zi ca oricare alta în Michigand. James Bort, un cunoscut fermier, a mers să-și are pământul, dar nu mare i-a fost mirarea când a lovit ceva tare care se afla chiar sub parcela lui.

La început credea că e doar un băț, dar ceea ce era de fapt s-a dovedit a fi atât de mare încât a avut nevoie de ajutor pentru a-l scoate din pământ! Rezultatul? Se pare că el a dezgropat coastele, craniul, vertebrele și coarnele unui mamut! Ce descoperire!

Dându-și seama de importanța descoperirii, James a contactat cercetătorii din la Universitatea din Michigan și o echipă de muncitori cu un excavator.

După ce au săpat adânc, oamenii au găsit rămășițele unui mamut de lână, specie care a trăit acum mai bine de 10.000 de ani. În timp ce ara, James a reușit să lovească o parte din costa specimenului, fără să provoace vreo „pagubă”.

Potrivit specialiștilor care au ajuns la fața locului și au coordonat căutările, mamutul ar fi fost în zonă cu 15.000 de ani în urmă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News