Primăria a refuzat să-l lase să-și construiască un garaj pe strada pe care locuia, dintr-un motiv uluitor. Dar bărbatul nu s-a lăsat și a găsit soluția perfectă. Uite ce a făcut bărbatul ca să aibă propriul garaj, i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

By

Eric Vekeman trăiește dintotdeauna deasupra magazinului său de pantofi, pe care îl deține de mulți ani, într-un mic oraș din Belgia.

Recent, s-a retras și a decis că e vremea să își închidă și magazinul. A venit timpul să se relaxeze și să facă lucrurile care îi aduc fericire în viață, fără să mai stea cu grijă că trebuie să meargă la muncă.

Cum magazinul cu pantofi a fost închis, Eric s-a gândit să găsească o utilitate spațiului rămas gol. Și a decis să îl transforme într-un garaj.

Din păcate pentru Eric, autoritățile locale au refuzat să îi acorde bărbatului permisiunea de a construi un garaj pe strada lui. Au zis că un garaj ar schimba complet aspectul orașului.

Dar Eric nu s-a lăsat, hotărât să aibă propriul garaj. Bărbatul a amenajat spațiul gol în care a fost magazinul lui de pantofi, fără să se abată de la vreo regulă. Iar acum, Eric are garajul perfect pentru mașina lui.

Iată video-ul de mai jos cu planul lui Eric pentru construcția garajului mult visat:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News