Se plimbau prin pădure și au dat să-și facă un selfie. L-au postat pe internet, dar prietenii au început să reacționeze imediat! Uite detaliul care a surprins o lume întreagă

By

Michael și Neil Fletcher din Chelmsford, Ontario, se plimbau prin pădure, când, la un moment dat, atenția le-a fost captată de ceva total neobișnuit: un vultur care era prins într-o capcană.

Frații Michael și Neil Fletcher se aflau la vânătoare la sfârșitul lunii noiembrie când au descoperit un vultur prins într-o capcană.

S-au apropiat cu atenție de pasăre ca să o salveze, aruncând un pulover pe capul vulturului, pentru a-l calma.

„La început, vulturul a părut puțin nervos. După puțin timp, când și-a dat seama că de fapt încercăm să îl ajutăm, pasărea s-a mai calmat.”

A durat ceva vreme până când vulturul a fost scos din capcană, frații încercând să-l scoată de acolo fără să îi provoace vreo rană.

„A fost ușurat că a scăpat cu viață. Din prima clipă în care l-am văzut am știut că trebuie să facem ceva pentru el”, a declarat unul dintre bărbați.

Înainte de a-i da drumul vulturelui, frații s-au pozat cu noul lor prieten, cât să le amintească peste ani de acest moment. Cei doi au pus fotografia pe o rețea socială, iar în scurt timp a reușit să strângă nenumărate aprecieri și comentarii din partea internauților.

Privește și tu în video-ul de mai jos momentul în care pasărea este eliberată de către cei doi frați!

Tu cum ai fi procedat dacă ai fi fost în locul celor doi frați?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News