Miliardarul era la benzinărie când și-a văzut soția vorbind cu un angajat, un fost iubit. La plecare i-a spus că e norocoasă că e soție de miliardar, că nu s-a căsătorit cu celălalt. Răspunsul femeii a ajuns în ziare! Asta da lecție!

By

Lângă fiecare bărbat puternic se află o femeie puternică. Probabil, mulți oameni ar fi de acord cu această vorbă. Dar, dacă ar fi să judecăm după istoria de mai jos, unii bărbați au nevoie de câte o „lovitură” puternică pentru a realiza că nicioadată ei nu sunt superiori partenelor lor.

Warren Buffett este Director General al ,,Berkshire” și este al treilea cel mai bogat om al planetei. El se afla într-o călătorie mai lungă alături de soția sa, merseseră mult cu mașina, așa că, în drumul lor au oprit și la o benzinărie, pentru ca mașina să poată fi alimentată cu combustibil.

În acel moment bărbatul a coborât pentru câteva clipe din vehicul și a intrat în benzinărie să își mai dezmorțească picioarele, dar în momentul în care a revenit a văzut că soția sa stătea de vorbă cu unul dintre angajații benzinăriei.

Discuția lor a fost însă întreruptă atunci când Buffett s-a apropiat de ei.

În cele din urmă cei doi soți s-au urcat în mașină și și-au continuat drumul.

Dar, pe drum, miliardarul și-a întrebat soția:

─ Dragă, îl cunoșteai pe bărbatul acela din benzinărie?
─ Da, dragul meu. Este fostul meu iubit din facultate. Am fost împreună aproximativ un an, i-a răspuns femeia.

Auzind acestea, Buffett i-a replicat soției ironic:

─ Dacă te-ai fi căsătorit cu el, acum nu mai erai soția unui director general, ci al unui angajat la benzinărie.

Fără să stea pe gânduri, femeia i-a răspuns cu demnitate:

─ Dragul meu, dacă mă căsătoream cu acel bărbat, atunci el era director general, iar tu ai fi fost probabil lucrător la benzinărie.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News