DE ASTA A PLECAT?! CE SALARIU MIZER AVEA EMILY BURGHELEA LA „ACCES DIRECT”. CÂȚI LEI PRIMEA LUNAR DE LA ANTENA 1

By

Plecarea lui Emily Burghelea de la „Acces Direct” a dus la izbucnirea unui scandal monstru, presărat cu numeroase acuzații. Iată ce salariu mizer primea fosta asistentă TV la Antena 1. 

După ce Emily a spus, în direct, că nu mai poate acoperi abuzurile fizice la care este supusă Vulpița, o invitată a emisiunii „Acces Direct”, tânăra a plecat din echipă.

Scandalul care a izbucnit între fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” și foștii săi colegi și șefi este departe de a se fi încheiat.

Ce salariu încasa Emily

Potrivit unor surse din interiorul Antenei 1,  ea avea un salariu foarte mic la „Acces Direct” și primea mai puțini bani decât alte asistente TV, aspect care poate a contat atunci când tânăra a demisionat.

Emily câștiga un salariu de 3.000 de lei, sumă mai mică decât cea cu care unii invitați la emisiune plecau după doar o oră petrecută în platou, scrie wowbiz.ro.

„Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a dezvăluit un fost coleg al tinerei.

Deși contractul pe care l-a avut cu Antena 1 avea clauze de confidențiale, iar divulgarea anumitor informații de culise o poate costa scump, blondina susține că își asumă riscul.

„Am văzut că toată lumea vorbește despre faptul că sunt așa zis bună de plată, o să vorbesc depsre chestia asta și o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp. Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc”, a spus Emily pe o rețea socială.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News