Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși copiii. Cati are, de fapt

By

Motivul pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși copiii. Cati are, de fapt

Cătălin Botezatu a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală dificilă.

Creatorul de modă a suferit o intervenție chirurgicală în Turcia, după ce a fost depistat cu o tumoră extrem de rară la colon. Medicii i-au pus diagnosticul după ce l-au supus unui control amănunțit. Acesta a fost operat de urgență pe data de 6 septembrie.

Declarațiile lui Cătălin Botezatu despre cei doi băieți ai săi au izbucnit în presă în urma cu ceva timp.

Celebrul creator de moda are doi copii pe care i-a ferit de ochii curioșilor.  S-a aflat aflat adevaratul motiv pentru care Cătălin Botezatu și-a ținut ascunși cei doi băieți.

Cătălin Botezatu are o viață extrem de interesantă, iar el este un om extraordinar de bun, pentru că de fiecare dată când poate ajută.

Celebrul designer a povestit că are doi băieți cu mame diferite, iar lumea a rămas fără cuvinte la aflarea acestei vești.  Cătălin Botezatu a răspuns sincer la întrebările acestea.

‘Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa.

Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos.’, a declarat Cătălin Botezatu pentru VIVA!.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News