Cu EA a inlocuit-o Zaharescu pe Andreea Berecleanu! Ce face si cum arata acum fostul prezentator

By

Cum arată acum fostul soț al Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu, au format timp de 15 ani , unul dintre cele mai cunoscute cupluri din mass-media. Cei doi au fost un cuplu exemplu pentru oamenii de rând,aceștia fiind foarte populari în perioada în care prezentau știrile împreună la Antena1.

Cei doi au împreună doi copii, însă, în ciuda a celor 15 ani de căsnicie, cei doi au hotărât să divorțeze în primăvara anului 2013.

Învitată într-o emisiune, Andreea Berecleanu a precizat motivul despărțirii. „De multe ori, m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu.

Potrivit unor apropiați al cuplului, Andreea Berecleanu a hotărât să pună capăt căsniciei, după ce a aflat că de aventura de lungă durată pe care Andrei Zaharescu o avea cu avocata Cosmina Ionescu. După divorț, Andrei Zaharescu a rămas cu amanta, pe care a transformat-o ulterior în doamna Zaharescu.

Andrei ar fi lipsit pe perioada amantlâcului, de la toate evenimentele importante din viața lor. Andrei Zaharescu s-a mutat împreună cu soția lui, în Cape Town. Cosmina Zaharescu i-a dăruit lui Andrei un băiețel.

Andrei Zaharescu s-a mutat în Africa de Sud

Andrei Zaharescu, în vârstă de 58 de ani, a renunțat la meseria de prezentator după aproape 20 de ani și s-a orientat către politica. Zaharescu a fost purtător de cuvânt pentru Victor Ponta, ulterior acesta fiind numit consul al României la Cape Town.

Fostul prezentator s-a mutat în Africa de Sud în 2-13, exact în perioada când a izbucnit scandalul divorțului de Andreea Berecleanu. Zaharescu s-a ferit până acum să se afișeze cu noua sa familie în public.

În fotografiile postate pe rețelele de socializare, fostul prezentator pare extrem de fericit și relaxat alături de noua sa familie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News