Iata de ce nu pot fetele Andreei Balan sa locuiasca impreuna cu tatal lor!

By

Andreea Balan si George Burcea pareau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc, iar despartirea lor a suprins pana si familiile celor doi. In urma cu nici un an de zile ei au avut parte de o nunta ca in povesti, iar la cateva luni distanta au anuntat ca divorteaza. Desi blonda a tot sperat ca sotul ei se va intoarce acasa, se pare ca decizia actorului a fost definitiva.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar George era protagonistul principal, blonda dorindu-si in clipul piesei sale un barbat care semana fizic cu Keo. De atunci, cei doi au inceput o relatie, iar usor, usor familia lor s-a marit, venind pe lume doua fetite superbe. Insa lucrurile nu au fost exact asa cum si le-a planificat Andreea, caci ea spera ca isi va petrece batranetea alaturi de George. Cei doi au fost nevoiti sa gaseasca o solutie de compromis in urma deciziei de a divorta, totul pentru cele doua fetite pe care le au impreuna.

Cantareata este dispusa sa il lase pe George sa isi viziteze fetitele destul de des, insa are si o conditie: pana nu va avea un domiciliu stabil, acesta nu le poate lua la el. Casa in care cei doi au locuit pana cand actorul a fost nevoit sa isi faca bagajele si sa plece este a Andreei, fiind cumparata inainte de casatoria lor. Faptul ca nu are casa lui ii da mari batai de cap lui George, caci Andreea are tot mai multe sanse sa obtina gustodia definitiva a fetelor:

Andreea și George comunică des, dar strict despre cele două fetițe, Ella și Clara. Ba chiar au ajuns la un numitor comun, iar George este binevenit oricând în casa Andreei, pentru a-și petrece timp cu fetele. El vine cam o dată pe săptămână.

Au trecut șase luni de când s-au despărțit și este firesc ca fiecare dintre ei să-și refacă viața. Nu o interesează pe Andreea cu cine umblă George și nici pe George ce relație are Andreea. Bineînțeles, dacă nu sunt implicate fetele. Fiecare e liber să facă ce vrea, așa cum este și firesc la jumătate de an de la despărțire.”

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News