Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, cu bebelușul în brațe. Noul ei iubit, în culmea fericirii

By

Diana se pare că a trecut cu bine de divorțul de Răzvan Simion, vedeta matinalului de la Antena 1, iar viața sa s-a așezat foarte frumos, departe de tumultul Capitalei. Imediat după divorț, Diana și-a luat cei doi copii și a plecat cât mai departe de Răzvan Simion și de iubita lui, Lidia Buble.

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a pozat cu un bebeluș în brațe, finuța sa

Diana s-a stabilit cu cei doi copii ai săi în Timișoara, unde s-au adaptat cu toții foarte bine. Și-a ridicat de una singură o casă foarte impunătoare, în timp ce s-a ocupat și de copii, aceștia acomodându-se foarte ușor cu Banatul. Fosta soție a lui Răzvan Simion are acum și o relație foarte frumoasă cu Radu Biță, un om de afaceri din Timișoara, pe care îl știa de foarte multă vreme.

Recent, cei doi s-au pozat cu un bebeluș în brațe și le stă foarte bine. Copilul nu este al lor, ci sunt părinții lui spirituali, urmând să o creștineze pe micuță, după cum au declarat printr-o postare pe Facebook.

Are o relație cu un prieten foarte vechi

”Happy day! Finuța noastra, Alexandra Elena”, a scris Diana Simion în mediul online, în dreptul unor fotografii postate în timpul unui eveniment fericit în mijlocul căruia s-a aflat micuța Alexandra Elena, finuța celor doi.

Radu Biță este om de afaceri în Timișoara, iar în ceea ce privește relația cu Diana Simion a declarat că s-au revăzut, cu ocazia unui eveniment, iar apoi ”s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare”. Se pare că omul de afaceri face și fapte bune și se gândește la cei aflați în nevoie.

”Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc, însă acum sunt puțin ocupat pentru că trebuie să livrez niște pachete la un azil de bătrâni și nu mai pot vorbi. Mulțumesc”, a spus timișoreanul, acum câteva luni pentru click.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News