Bomba anului în showbiz. Carmen de la Sălciua, într-o relație cu Alex Bodi? ”A venit și

By

BOMBA ANULUI ÎN SHOWBIZ. CARMEN DE LA SĂLCIUA, ÎNTR-O RELAȚIE CU ALEX BODI? ”A VENIT ȘI BIJUTERIA, MULȚUMESC…”

Așa cum se mai spune, se agită apele în lumea mondenă, iar la orizont se prefigurează un cuplu-bombă. Carmen de la Sălciua și Alex Bodi se află în postura de personaje principale, iar speculațiile și-au făcut, imediat, apariția.

Totul a plecat de la… bolidul lui Alex Bodi, acesta oferindu-i-l frumoasei cântărețe pentru a filma un videoclip. Iar admiratorii și-au spus, imediat, că e ceva la mijloc, cu atât mai mult cu cât relația dintre cei doi pare a fi foarte apropiată. Carmen s-a despărțit de Culiță Sterp, Alex Bodi a pornit pe alt drum după separarea de Bianca Drăgușanu, iar o filă nouă a scenariului așteaptă să fie scrisă.

Joi seara, Carmen de la Sălciua a filmat deja pentru respectivul videoclip, îmbrăcată sexy și profitând la maximum de mașina cu sute de cai putere oferită de Alex Bodi. Carmen i-a dat tag acestuia în câteva InstaStory-uri, iar afaceristul le-a repostat pe contul său de socializare, alimentând, suplimentar, zvonurile.  ”A venit și bijuteria videoclipului. Mulțumesc, Alex Bodi”, a spus Carmen de la Sălciua pe pagina să de Instagram. 
Cântăreața consideră că tot ceea ce a fost între ei a devenit istorie, iar un alt partener de viață nu ar fi foarte încântat să afle că mai ține legătura cu ”fostul”, motiv pentru care a și șters toate fotografiile cu Culiță Sterp de pe Instagram și Facebook.

”Simt că viața mea se îndreaptă într-o direcție bună. O direcție în care să nu ma sufăr, în planul acela… Și, promit, dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea, voi veți ști ce se petrece primii. De ce am șters pozele cu Culiță de pe Instagram și de ce nu îl ma urmăresc? Păi, normal, cred că era cazul să fac și acest pas. Adică, relația noastră este istorie, iar, sincer, cred că nimănui nu i-ar cădea prea bine să știe că celălalt mai ține legătura cu fostul, că se uită la el, pe Instagram, pe Facebook…”, a mărturisit frumoasa Carmen de la Sălciua, potrivit wowbiz.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News