Simona Gherghe nu se mai intoarce la Acces Direct: „Am preferat sa aflati de la mine”

By

Simona Gheorghe a fost de departe cea mai indragita prezentatoare a emisiunii difuzate de postul de televiziune Antena 1 – Acces Direct. Atunci cand a ramas insarcinata, aceasta i-a „predat stafeta” Mirelei Vaida, asigurandu-o pe telespectatori ca blonda ii va tine locul cu succes. Desi la inceput a reusit sa castige simpatia publicului, de pare ca din ce in ce mai multe persoane ii cer Mirelei sa paraseasca emisiunea si sa lase in loc o persoana care poate promova adevaratele valori ale societatii, nu pe Viorel si Vulpita.

Dupa demisia asistentei Emily Burghelea, Mirela Vaida a inceput sa piarda din ce in ce mai multa credibilitate si sustinerea telespectatorilor emisiunii „Acces Direct”. Nici producatorii nu sunt tocmai incantati de ceea ce s-a intamplat in ultima perioada si cum au evoluat lucrurile si au in vedere aceasta schimbare a prezentatoarei.

Din ce in ce mai multe persoane ii scriu diferite mesaje Simonei Gherghe, rugand-o sa se intoarca sau macar sa anunte o data la care este posibil sa revina. Datorita nenumaratelor cereri, fara a reusi sa le raspunda tuturor individual, Simona a luat decizia de a face o postare publica pentru a clarifica situatia ei. Frumoasa prezntatoare isi doreste sa dedice familiei mai mult timp si exclude din start posibilitatea de a se intoarce la Acces Direct, mentionand ca a fost o perioada extraordinara din viata ei. Se pare ca decizia ii apartine in totalitate, lasand de inteles ca a avut oferta de a se intoarce din partea producatorilor, dar a refuzat-o:

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine.„, a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News