Misha a dezvaluit motivul pentru care s-a despartit de Connect-R! „Cea mai mare lectie”

By

Misha si Connect-R au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din Romania, iar vestea ca au decis sa divorteze a surprins pe toata lumea. Cei doi au impreuna o fetita, Maya, care are probleme de sanatate de la nastere, iar multi se asteptau ca acest lucru sa ii apropie mai mult. Insa, pe cei doi mai mult i-a despartit acest lucru, pentru ca amandoi i-au dedicat tot timpul lor fetitei, iar de ei au uitat, devenind doi simpli prieteni care locuiau in aceeasi casa.

La momentul anuntului, Connect-R a marturisit ca ei erau despartiti de mai bine de un an, insa au continuat sa locuiasca in aceeasi casa pentru a evita discutiile din presa, nedorindu-si ca Maya sa fie implicata in toate aceste discutii si sa devina un subiect pentru presa. Desi nimeni nu credea, cei doi au ramas in relatii foarte bune si se comporta ca doi foarte buni prieteni, ei petrecandu-si in continuare vacantele impreuna, asigurandu-se ca fiica lor va creste cunoscand conceputul de familie.

Connect-R a marturisit ca Misha ii permite sa o viziteze pe cea mica ori de cate ori are timp liber si sa fie implicat in toate activitatile ei.

La mai bine de 3 ani, Misha a dezvaluit adevaratele motive care au dus la aceasta despartire, postand un mesaj pe retelele de socializare in urma multelor mesaje pe care le-a primit in ultima perioada:

Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece.”

Acelasi lucru l-a facut si Connect-R in urma cu putin timp, iar Misha pare ca i-a raspuns subtil:

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: «Ești artistul sau ești omul?». Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinerețea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: «Nu dom’le, eu sunt Omul!

Dar, în viziunea mea omul era = Eu, însurat, Eu, tată, Eu, cel ce a reușit în viață, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!? Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit, nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!!!

Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți. Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineții și terminând cu ultima, a serii, am fost în slujba celorlati: de la copil, soră, mama copilului, (fosta soție ? ), tată, prieteni și terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn, mi-am dat seama că ziua trecuse fără niciun stres ?, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalți. N-am mai fost nici Artistul și nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!

So… Poți pierde cariera, poți pierde ce ai adunat, poți pierde statutul social dar un singur lucru nu-ți poate fi luat, și anume: «Ceea ce poți fi pentru și în slujba celuilalt» și asta n-are treabă nici cu felul în care te îmbraci, nici cine ești sau cum ești văzut în societate, nici cu câți bani ai, ci doar cu o inimă care nu a fost câștigată ci primită gratis din partea Universului! Deci ce ați primit în dar, în dar să dați și Cerul vă va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! – «Dar, când mi‑e teamă, mă voi încrede în Tine». ‭Psalmii‬ ‭56:3‬ ‭NTR”, a scris Connect-R.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News