Prima reacție a fostei soții a lui Răzvan Simion, după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea de Lidia Buble. E împăcată, în sfârșit!

By

Prima reacție a fostei soții a lui Răzvan Simion, după ce prezentatorul TV a anunțat despărțirea de Lidia Buble

Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai sunt, oficial, într-o relație. După o perioadă în care mulți fani s-au preocupat de starea relației dintre cei doi, pentru că existau semne clare că existau probleme în Paradis.

Reacția fostei soții a lui Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble

Lidia Buble a fost împreună cu Răzvan Simion pentru cinci ani, dar acum relația dintre ei s-a încheiat. Motivul despărțirii încă nu este cunoscut, dar un anunț oficial al încheierii relației a fost făcut de prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Cântăreața nu a avut încă nicio reacție și mai mult decât atât, ea a dezactivat comentariile pe care urmăritorii ei le pot lăsa la postări, pentru a nu răspunde întrebărilor legate de relația cu prezentatorul TV.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble, când despărțirea de Răzvan Simion era doar un zvon.

În schimb, Diana Simion a avut prima reacție pe rețelele de socializare, după ce fostul ei soț a anunțat că relație cu cântăreața s-a terminat.

Aceasta nu a spus nimic despre despărțirea dintre fostul ei soț și Lidia Buble, ci a postat o fotografie cu luna, cu descrierea „The eye of the tiger”.

Diana Simion este într-o relație fericită cu omul de afaceri Radu Biță

„Aș prefera să nu vorbesc eu. Da, avem o relație de câteva luni. Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum câteva luni ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare. Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Cu copiii mă înțeleg foarte bine, sunt copii mega cuminți, politicoși, deștepți. Tot ce își poate dori un părinte. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a spus partenerul Dianei Simion.

Diana Simion a divorțat de Răzvan Simion în 2015, după ce între el și Lidia Buble s-a aprins o scânteie. Cei doi au fost împreună 15 ani, dar au divorțat după aparițai cântăreței în viața prezentatorului TV.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News