Prima reactie a Andreei Balan, dupa ce au aparut in presa fotografiile cu noul iubit!

By

Andreea Balan si George Burcea au decis sa divorteze, iar aceasta veste a socat pe toata lumea. Cu atat mai mult cat cu cateva luni in urma cei doi au avut o nunta ca in povesti si parea ca au gasit relatia unei relatii reusite. Andreea Balan a inceput sa ii aduca fel de fel de acuze lui George Burcea, tot ea fiind cea care spunea ulterior ca il asteapta sa se intoarca.

Actorul a parasit domiciliul conjugal cu cateva zile inainte ca in presa sa se scrie despre divortul celor doi, explicandu-i in prealabil sotiei sale ca relatia dintre ei este imposibila, caci el nu se mai simte in largul lui alaturi de ea. Suspiciuni pe seama celor doi exista de mai multa vreme, insa pozau in cuplul fericit pe retelele de socializare.

Odata cu surprinderea actorului conducand sub influenta substantelor interzise, Andreea a decis ca isi doreste custodia exclusiva a fetelor, insa va incerca sa aiba o relatie civilizata cu fostul sot de dragul fetitelor. Ea mereu a sustinut ca isi doreste sa se casatoreasca pentru toata viata, insa lucrurile au evoluat diferit.

Week-end-ul trecut cantareata a fost surprinsa in compania unui alt barbat, nefacand rabat de la gesturile care au tradat faptul ca intre ei este o relatie inceputa de mai mult timp, nicidecum o simpla prietenie.

Andreea s-a chinuit foarte mult sa ascunda relatia pe care o are cu Tiberiu Argint, caci asta este numele actualului iubit al blondei:

Andreea este extrem de nervoasă pentru că s-a aflat de Tiberiu. S-a străduit mult să-l ascundă, inclusiv la mare, de aia și-a cumpărat o șapcă… Acum se teme de ce va urma, de cum va acționa George împotriva ei. Ea vrea custodia exclusivă a fetițelor și se gândește că imaginile cu noul iubit vor fi folosite la proces împotriva ei. Ea și George s-au certat foarte rău, iar el va folosi, probabil, toate armele în proces…”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News