Lidia Buble si Razvan Simion sunt din nou impreuna!

By

Lidia Buble si Razvan Simion au trait o relatie de dragoste controversata inca de la inceput, cei doi fiind adesea tinta tuturor pentru felul in care au ales sa isi inceapa relatia. Avand in vedere ca prezentatorul de la Antena 1 inca era casatorit la acea vreme i-a facut pe multi sa recationeze si nu in cel mai pozitiv mod. Faptul ca au inceput povestea de dragoste inainte ca aceasta sa incheie relatia din care rezultasera si doi copii le-a adus multe batai de cap celor doi.

Cand au anuntat ca s-au despartit, dupa mai bine de 5 ani, vestea i-a surprins pe multi. Toata lumea astepta invitatia la nunta, insa cei doi pare ca au luat o hotarare definitiva, cel putin pentru cei din exterior. Caci surse din apropierea cantaretei au dezvaluit ca cei doi nu s-au despartit niciodata. Ceea ce a intarit si mai mult aceasta afirmatia a fost faptul ca in urma cu cateva zile Lidia Buble a filmat videoclipul celei mai recente piese a sa, iar prezenta lui Razvan Simion pe platoul de filmare a surprins pe toata lumea.

Conform celor prezenti la filmare, cei doi s-au comportat ca doi oameni normali, desi este greu sa faci acest lucru dupa 5 ani de relatie. Razvan a glumit cu echipa de productie si a fost atent la fiecare cadru pe care l-a filmat frumoasa cantareata. Cei doi s-au consultat pe toata durata filmarilor si s-au comportat normal, ca atunci cand formau un cuplu. Prezentatorul de la Antena 1 a ramas in continuare managerul Lidiei si este implicat in toate proiectele sale, lucru ce nu le da ocazia sa stea prea mult separati.

Razvan Simion a fost cel care a anuntat pe retelele de socializare despartirea, asumandu-si vina pentru presupusul esec al relatiei:

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News