De ce a fost dată afară Mirela Vaida de la Antena 1

By

Mirela Vaida a avut întotdeauna o imagine plăcută. Afișează mereu un zâmbet minunat și este plină de viață. A lăsat impresia că totul merge bine în viața ei, în special în carieră. Emisiunea pe care o prezintă în prezent la Antena 1 i-a adus un succes considerabil, bucurându-se de recorduri de audiență. Cu toate acestea, prezentatoarea a recunoscut că a întâmpinat și momente grele de-a lungul timpului.

Moment greu pentru Mirela Vaida. Cum a fost dată afară de la Antena 1

Mirela Vaida a mărturisit că cel mai greu moment din cariera sa a fost atunci când emisiunea pe care o prezenta a fost scoasă de pe post. Era vorba despre „Totul pentru dragoste”, prin care erau prezentate diferite povești de viață interesante ale unor oameni. Din păcate, publicul nu a înțeles mesajul acestui proiect și audiențele au fost scăzute. Vedeta a declarat că a fost complet dezamăgită când cei de la Antena 1 au anunțat-o că nu va mai lucra acolo.

„Cel mai greu moment din carieră a fost acela când am început un proiect foarte frumos, care se numea „Totul pentru dragoste” și în care voiam să arătăm oamenilor modele de viață. Am vrut să aducem exemplele pozitive în fața românilor și am avut această emisiune vreo trei luni de zile. Din păcate, atât de mic a fost interesul publicului. Cu durere în suflet, cei de la Antena 1 m-au anunțat că această emisiune se va scoate. M-a durut nu neapărat faptul că emisiunea în sine s-a scos, ci faptul că oamenii nu au înțeles mesajul și nu au fost interesați de el.”, a declarat Mirela.

Mirela a mărturisit că, în momentul în care a plecat de la Antena 1, era însărcinată în patru luni. Din acest fapt, era predispusă la stări mai puțin plăcute și a suferit după acest episod neplăcut. Îi lipseau enorm aparițiile de la TV, muzica și toate proiectele, în special emisiunea ei de suflet, pe care cei de acasă nu au înțeles-o. Având în vedere că este aspru criticată pentru prezența Vulpiței și a lui Viorel în platoul Acces direct , aceasta a reacționat. Ea se declară nemulțumită de ipocrizia celor care aruncă vorbe grele la adresa ei, deși cele două personaje au un real succes și sunt urmărite de milioane de români.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News