Vulpita s-a despartit definitiv de Viorel: „Am pe altcineva”

By

Povestea Vulpitei si a lui Viorel a devenit cunoscuta pentru o tara intreaga atunci cand a inceput sa fie difuzata pe postul de televiziune Antena 1. Cei doi par a fi subiectul unei veritabile telenovele, caci problemele dintre ei nu inceteaza sa mai dispara.

La scurt timp dupa dezvaluirile lui Emily Burghelea despre viata trista pe care o are Vulpita, ba chiar ca este si batuta de Viorel atunci cand se enerveaza, se pare ca femeia si-a facut curaj si a decis sa plece din Bucuresti. Insa nimeni nu se astepta sa o faca in aceasta maniera – sa isi gaseasca un alt barbat.

Tanara de 22 de ani si-a facut bagajele si s-a intors in satul natal, spre surprinderea tuturor. Viorel a fost si el luat prin surprindere, mai ales pentru faptul ca mesajul mamei fiicei sale a fost scurt: „Adio, am pe altcineva”. Vulpita i-a asigurat pe toti ca vor ramane prieteni si ca se vor implica in cresterea fiicei lor pentru a-i asigura o buna crestere, insa intre cei doi nu mai exista cale de impacare, ea fiind foarte vehementa.

Invitat in emisiunea Mirelei Vaida, „Acces Direct”, barbatul a marturisit ca a fost parasit de sotia sa si ca exista doua variante: ori pentru un alt barbat, ori sa o duca pe sora sa inapoi acasa:

„Mirela Vaida: Te-a părăsit pentru un alt bărbat?

Viorel: Cred că se duce la ăla, la Vasile

Mirela Vaida: Ea a decis în emisiune să-ți dea acheile și să-ți spună „Adio, am pe altcineva”. Care este adevărul?

Viorel: Doamna Mirela, aici sunt două variante. Cred că are pe altcineva sau a găsit motiv să o ducă pe sora ei acasă.”

La plecare, tanara de 22 de ani si-a luat bagajele, l-a imbratisat pe Viorel si i-a asigurat pe toti ca vor tine legatura in continuare:

Rămânem prieteni. Ai grijă de tine, ai grijă de viața ta. L-am deblocat. Vreau să plec din București liniștită. Îmi pare rău, eu plec. O să-mi fie dor, dar vă sun la telefon.”

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News