EXCLUSIV | Andreea Bălan a primit cea mai proastă veste de la producătorii Antena 1. Ce se întâmplă cu emisiunea Te Cunosc de Undeva

By

După o perioadă de trei luni, Andreea Bălan a reluat filmările pentru emisiunea “Te cunosc de undeva”, unde are calitatea de jurat, însă onorariul său a scăzut considerabil, iar Impact.ro are toate detaliile.

Andreea Bălan a primit cea mai proastă veste de la producătorii emisiunii Te Cunosc de Undeva

Pandemia de coronavirus a închis toate economia țării, iar un domeniu extrem de afectat a fost cel al televiziunii.Astfel, toate show-urile TV, atât cele înregistrate, cât și cele live, au fost anulate. În cele două luni de stare de urgență, la televizor au fost difuzate ediții vechi ale emisiunilor cu pricina, iar mii de angajați, de la cameramani, reporteri sau vedete, au fost trimiși în șomaj tehnic.

EXCLUSIV Andreea Bălan a primit cea mai proastă veste de la producătorii emisiunii Te Cunosc de Undeva. Câți bani prevede contractul de la Antena 1
Remunerația Andreei Bălan din acest sezon al emisiunii Te Cunosc de Undeva a fost sistată

Printre cei care au fost cei mai afectați de acest virus se numără Andreea Bălan. Artistei i s-au suspendat toate concertele, dar și filmările la emisiunea “Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1, unde participă în calitate de jurat. Din fericire, filmările s-au reluat de săptămâna trecută, iar toată lumea a revenit pe platoul de filmare.

Câți bani prevede contractul de la Antena 1?

Din păcate, nu în aceleași condiții, pentru că pandemia de coronavirus a afectat puternic bugetele televiziunilor. Astfel, atât onorariile vedetelor, cât și ale membrilor juriului au avut de suferit.

“Andreea încasa 3000 euro pe ediție. Acum va lua numai 2000. Tuturor le-au scăzut salariile, nu numai ei. Totuși este bine că, în sfărșit, avem de unde să primim”, au dezvăluit surse din interiorul Antenei 1 pentru Impact.ro.

Ținând cont de faptul că un sezon “Te cunosc de undeva” are 13 emisiuni, Andreea va încasa de această dată suma de 26.000 euro.

Va pleca în vacanță cu fostul soț!

După luni întregi în care s-au avut precum șoarecele și pisica, șicandându-se prin intermediul canalelor de socializare, Andreea Bălan și George Burcea au reușit să stea de vorbă și să discute deschis despre ce îl deranjează pe fiecare. Mai mult, ei au decis să îngroape securea războiului și să aibă o relație amicală de dragul fiicelor lor.

“Vor pleca împreună la mare câteva zile de dragul fiicelor lor. Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, au transmis sursele Impact.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News