SCHIMBARE ULUITOARE! Adelina Pestrițu nu mai arată așa. S-a ras în cap și a lăsat pe toată lumea fără cuvinte

By

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai îndrăgite vedete, iar multe tinere care o urmăresc pe rețelele de socializare o iau drept exemplu. Iată că Adelina alăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a decis, cu mult curaj, să se radă în cap! Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut rezultatul, care este grozav. Noua tunsoare o prinde foarte bine pe Adelina!

Adelina Pestrițu s-a ras în cap! De ce și-a schimbat look-ul complet

Schimbarea radicală a coafurii nu este o decizie ușoară pentru nicio femeie, dar iată cu Adelina Pestrițu a dat dovadă de mult curaj și și-a impresionat fanii de pe rețelele de socializare cu noul său look. Ea s-a lăsat pe mâna specialiștilor care i-au oferit tunsoarea la care visa de foarte mult timp și care o prinde foarte bine.

Deși avea un păr lung și mătăsos, vedeta a decis că este timpul să renunțe la el, așa că s-a tuns scurt și s-a ras în anumite părți ale capului. Rezultatul final este senzațional.

Adelina a povestit pe rețelele de socializare că își doarea de mult timp să facă această schimbar,e pentru că anul 2020 este un an al schimbărilor în care își dorește să ajungă la cea mai bună versiune a ei din toate punctele de vedere. După părerea ei, feminitatea nu stă în coafură, tocuri sau haine, ci în atitudinea fiecărei femei.

Adelina Pestritu
Adelina Pestritu. sursa foto: instagram

„Am făcut-o!!! Pentru mine, 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel, m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în păr și tocuri. Așadar, vă fac cunoștință cu noua Adelina Pestrițu. P.S. Ție, cel care mă urmărești, îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram, după ce s-a tuns.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News