O adevărată doamnă! Replica elegantă a Marietei, soția lui Aurel Tămaș, după ce s-a aflat că artistul s-a mutat cu amanta. După 20 de ani de căsnicie și un copil, cântărețul și-a lăsat familia pentru o fostă Miss mai tânără cu 31 de ani decât el. FOTO

By

Aurel Tămaș a divorțat de soția lui și acum a luat viața de la capăt. Cântărețul de muzică de petrecere s-a mutat cu iubita sa, o domnișoară cu 31 de ani mai tânără.

Aurel Tămaș, în vârstă de 57 de ani, are o relație cu Eliza Ancău, în vârstă de doar 26 de ani, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj și, totodată, câștigătoare a titlului de Miss România Supranațional în anul 2015 și Miss Global of Beauty Queen în 2016. Se pare că tânăra nu a fost deranjată să ocupe rolul de amantă, cei doi fiind împreună cu mult înainte să se pronunțe divorțul interpretului de muzică de petrecere.

Aurel Tămaș a fost însurat timp de 20 de ani cu Marieta Tămaș, de profesie avocat, și au împreună un băiat, pe Antonio, în vârstă de 18 ani. Cu toate că solistul s-a mutat împreună cu iubita sa și i-a deschis o gogoșerie în Cluj pentru a o ține aproape, fosta sa soție continuă să aibă sentimente vizavi de cel care i-a fost alături o viață întreagă: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”. – a declarat aceasta pentru Click!.

Aurel Tămaș nu a vrut să dea prea multe declarații despre povestea sa de iubire, însă, conform sursei citate, acesta a transformat-o pe Eliza în propriul manager și îl însoțește la toate evenimentele și petrecerile: „Am alte treburi mai importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi?!” – a spus Aurel Tămaș pentru Click!.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News