Imaginile momentului in showbiz! Sa fie ea noua lui iubita? Primele imagini cu ei, impreuna

By

Culiță Sterp este unul dintre cei mai doriți bărbați din România. El dă tot mai multe semne că ar iubi din nou.

După divorțul de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp nu s-a mai afișat cu nicio fată, în ciuda zvonurilor. În ultima perioadă, el a început să se dea de gol singur! După ce i-a făcut, la Teo Show, o declarație unei fete misterioase, acum s-a afișat cu o brunetă frumoasă pe rețelele de socializare.

Recent, CUliță Sterp a postat o fotografie cu o fată la secțiunea de story de pe Instagram. El pare foarte apropiat de fată, care îl ține strâns în brațe și ăși lasă capul pe umărul artistului. De asemenea, Culiță are un zâmbet larg pe față.

Culiță Sterp a oferit un interviu exclusiv la Teo Show, în timp ce el se afla la filmările pentru noua lui melodie. Întrebat de viața lui amoroasă, cântărețul a recunoscut că a uitat-o pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. În aceste momente, ei au trecut peste și își văd în continuare de viețile lor separate.

„Au trecut deja șapte sau opt luni de la despărțire. Chiar am pus punct definitiv, fiecare pe drumul lui. Contează să fim sănătoși”, a declarat Culiță. El a spus ce calități își dorește să aibă viitoarea lui soție: „O femeie cu principii, cuminte, frumoasă. Să-mi înțeleagă meseria mai mult. Dacă am o femeie lângă mine care mă iubește, nici n-aș putea să-i fac ceva care să o deranjeze. Cel mai mult în viață îmi doresc o familie. Cel puțin patru copii îmi doresc”.

În ciuda aparențelor, Culiță Sterp a declarat că nu este genul de bărbat care să facă primul pas: „În viața mea, de trei-patru ori am scris pentru prima dată unei fete. Sunt genul de om care, dacă nu-l enervezi și nu-i calci pe coadă, poți să tai și lemne pe mine”.

Provocat de reporteriță, Culiță Sterp a făcut o declarație de dragoste cât de repede a putut: „Vreau să-ți mulțumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute împreună. Cel mai frumos cadou pe care pot să ți-l fac este să avem o familie și un cămin împreună, de care să avem grijă toată viața. Te iubesc mult”. Spre surpinderea tuturor, el a declarat că s-a gândit la cineva atunci când a făcut declarația de dragoste.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News