Andreea Bălan îi dă lovitura fatală lui Burcea! Divorțul e nimic pe lângă ce vrea să-i ia

By

Andreea Bălan îi dă lovitura fatală lui Burcea! Divorțul e nimic pe lângă ce vrea să-i ia

Andreea Bălan și George Burcea nu și-au încheiat povestea deși au divorțat. Artista îi va da lovitura de grație fostului său soț. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Andreea Bălan îi dă lovitura fatală lui Burcea! Divorțul e nimic pe lângă ce vrea să-i ia

Vedeta și-a uimit atât fanii, cât și apropiații deoarece nimeni nu se aștepta sa divorțeze. Toată lumea credea că aveau un mariaj fericit. Andreea Bălan i-a mai dat o șansă soțului său după ce a plecat de acasă, dar el nici nu vrea să se mai împace.

Cei doi au două fetițe, Ella și Clara. Andreea vrea să ceară în instanță custodia exclusivă a celor două fetițe. George Burcea ar putea avea program fix de vizită. Andreea nu dorește să renunțe nici la pensia alimentară pe care Burcea le-o datorează celor mici, conform Cancan.

Mai mult, legat de bunurile materiale, Andreea Bălan nu vrea să îi lase nimic lui George Burcea. Toate bunurile incluzând vila, mașina și bunurile materiale au fost cumpărate din banii artistei obținuți din concertele sale.

Surse pentru Cancan au dezvăluit:

„Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic.”

George Burcea este un tată devotat care este atașat de cele mici. Deși relația lor s-a sfârșit, cei doi continuă să se atace reciproc. Actorul și-a luat un avocat bun care să îl ajute în procesul ce va începe. Andreea nu vrea să îi lase nimic după acest divorț și vrea custodia exclusivă a celor mici.

Andreea Bălan și George Burcea se tot „ceartă” în online, acolo unde nimic nu este privat. Urmăritorii lor au devenit martori la ceea ce ar fi trebuit să fie privat. Andreea Bălan a mai fost implicată în scandaluri când s-a despărțit de Keo, partenerul său anterior.

Dacă Andreea va primi sau nu custodia fiicelor sale, vom vedea în timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News