Vlăduța Lupău și-a tras iubit secret! Ce bolid i-a făcut cadou milionarul

By

Vlăduța Lupău, iubit secret, milionar în euro. A primit cadou un Porsche

Vlăduța Lupău, noul fenomen de pe Youtube care a făcut furori printre tinerii din Ardeal, este măritată cu Adrian Rus, jucător la CFR Cluj. Mai nou, a revenit în presă după ce a fost implicată într-un scandal cu unul din foștii colegi de trupă.

Vlăduța Lupău, iubit secret, milionar în euro

Vlăduța Lupău este noul fenomen de pe Youtube. Tânăra interpretă de muzică populară a atins succesul cu piesele și timbrul său, adunând pe site-ul Web milioane de vizualizări la videoclipurile sale. Vlăduța Lupău (28 de ani) a început să cânte de la o vârstă fragedă, așa că de la 4 ani deja știa ce urma să facă pentru tot restul vieții. După muncă și răsplata, căci solista de muzică populară a ajuns unde visa încă de mică. Înainte de sportiv, l-a purtat ani în șir cu zăhărelul pe Adrian Mureșan, băiatul milionarului Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari firme din Cluj. El a răsfățat-o în mașini luxoase și excursii din cele mai exotice, potrivit ziardecluj.ro.

„Se spune ca o generatie face banii si urmatoarea ii toaca. E foarte adevarata aceasta cugetare de business daca e sa privim la familia Muresan care patroneaza destinele PUNCTUAL COMIMPEX, cel mai mare distribuitor de tigari din Transilvania. Ziar de Cluj a dat peste acest business in momentul in care am facut topul 150 de firme clujene cu cifre de afaceri foarte mari si cu profituri suspect de mici.

In acest top, Vasile, tatal, si Adrian, fiul, detin nu mai putin de 3 pozitii. Ascunderea profitului firmelor detinute de familia Muresan este o practica curenta. Nu au chef sa declare profit, ca milioanele de euro facute sa fie folosite pentru o viata de nabab. Caci o astfel de viata traieste Adrian Muresan; excursii de ultra lux in Dubai, Singapore, Cancun, Bali, Dubai, masini de top de genul Mercedes Benz si Porsche, chefuri la Loft in Mamaia, dar si o bomba-sexy alaturi, cunoscuta cantarea de muzica populara Vladuta Lupau”, a dezvăluit ziardecluj.ro.

A primit cadou un Porsche

În perioada în care tânăra Vlăduța a fost cu Adrian Mureșan, conform surselor, a fost răsfațață de acesta, ba mai nult, la un moment dat chiar i-ar fi finanțat și unul din concertele susținute la Cluj, iar ca recompensă i-ar fi făcut cadou și un bolid de câteva sute de mii de euro, un Porsche Cayenne.

Deși talentul său este certificat de cifrele de pe Youtube, cântăreața a auzit că există și persoane care spun că numai aspectul fizic i-a fost temelie succesului. Solista nu este deranjată de criticile primite, afirmând că este conștientă că oamenii spun ce doresc ei. Acum este în plin scandal amoros, zvonurile spunând că ar fi trăit o intensă poveste amoroasă cu un membru al echipei sale, fiind vorba de saxofonistul care o însoțea la diverse spectacole. În viața personală a cântăreței de muzică populară există suișuri și coborâșuri pe făgașul iubirii, dar și detalii rămase neștiute până acum. Deși s-a măritat cu Adrian Rus de ceva vreme și lucrurile par să meargă bine între ei, adevărul este unul știut doar de artista în vogă.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News