Au hotărât să plece într-o vacanță de neuitat, iubitul fetei i-a făcut mai multe poze, dar abia când s-a uitat la ele a descoperit detaliul care l-a lăsat fără cuvinte! Uite ce văzuse băiatul în fotografii, te trec fiorii

By

Atunci când există iubire adevărată între două persoane, acești oameni nu dau doi bani pe părerile celor din jur care nu le respectă relația pe care o au.

Acest cuplu are o relație perfectă și sunt profund îndrăgostiți. Au hotărât să plece într-o vacanță în mijlocul naturii și s-au hotărât să facă o mulțime de fotografii pentru a avea amintiri pentru tot restul vieții. Dar, în timp ce își fotografia iubita, bărbatul a observat un detaliu neobișnuit care i-a transmis fiori până pe șira spinării. Iată lucru care l-a lăsat pe bărbat cu gura căscată!

Se pare că iubita lui, Meagan Barnard are picioarele diferite unul față de altul. Iubitul femeii nu a putut trece fără să observe mărimea anormală pe care o are piciorul drept a lui Meagan.

Femeia suferă de o afecțiune care provoacă retenția de lichide și umflarea țesuturilor organismului, din cauza unei probleme la sistemul limfatic. Acest lucru înseamnă că femeia are până la 5 litri în exces, în piciorul drept.

Meagan avea doar 15 ani când a fost diagnosticată cu această boală, și astfel a ajuns să aibă unul dintre picioare extrem de diferit. Iar din cauza acestei părți neobișnuite a corpului, femeia a devenit „o victimă”, fiind des umilită de cei din jurul său.

Meagan a fost atât de afectată și de jenată de boala de care suferă, încât a decis să ascundă cum poate mai bine acest defect. Niciodată nu a purtat pantaloni scurți, costume de baie ori fuste. Ea a păstrat totul în secret, chiar și față de partenerul ei de viață, de 27 de ani, pe nume Robert.

Cu toate că i-a fost greu la început, Meagan a decis că trebuie să treacă peste și a decis să rupă tăcerea și să vorbescă deschis despre boala ei. Astfel, și alte persoane care sufereau de același lucru au prins mai mult curaj.

Așa că Meagan a decis să se bucure la maxim de fiecre clipă din viața ei, astăzi fiind o sursă de inspirație și un model pentru toate femeile.

„Eu chiar nu știu cum am putut ascunde acest lucru atâta timp. Nu aș vrea ca alte tinere să treacă prin ce am trecut eu. Aveam momente în care nu-mi doream să mai trăiesc în acele condiții. După ce am decis să îmi recunosc condiția și să nu ma mai ascund, am fost mult mai fericită. Când îmi amintesc prin ce depresie am trecut…Nici nu voiam să merg la școală, în fiecare zi plângeam și simțeam că viața s-a terminat la o vârstă fragedă, la 15 ani.”, a declarat Meagan.

Sursa: wittyfeed.com

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News