Fata era în al nouălea cer în ziua nunții, dar la altar tatăl ei a oprit ceremonia: „Opriți-vă! Nu se poate așa ceva!”. Motivul pentru care tatăl i-a făcut asta a provocat explozii de lacrimi!

By

Cu numai două săptămâni înainte de nuntă, Brittany Peck era încă îngrijorată din cauza unui singur aspect.

Așa cum cere tradiția în SUA, tatăl trebuia să o conducă la altar, dar această fată de 21 de ani a fost crescută de doi bărbați: tatăl ei biologic, și tatăl ei vitreg, coincidența a făcut ca pe amândoi să îi cheme Todd.

Când într-o zi l-a sunat pe tatăl ei biologic și i-a spus: ,,Tati, ceva mă supără…”, bărbatul și-a dat imediat seama care era problema. Așa că i-a spus că deja planificase el totul.

În ziua nunții părea că doar tatăl biologic o va conduce la altar pe Brittany, totuși, el avea un secret. Tatăl și fiica mergeau spre altar când, brusc, tatăl ei s-a întors, l-a luat de mână pe tatăl vitreg al fetei care era vizibil onorat și uimit de gest. Din fericire fotograful nunții a surprins momentele foarte bine, fotografiile acestor clipe speciale au făcut înconjurul lumii.

Delia D. Blackburn, fotograful, a declarat: ,,Toți erau șocați, unii chiar plângeau. Oricum nu exista niciun ochi uscat în locul ăla. Până și eu plângeam!”.

Tatăl vitreg al fetei, Cendrosky, a făcut parte din viața fetei de când ea avea 11 ani și este profund recunoscător pentru gestul tatălui ei biologic: ,,Mi-am dorit mereu o fiică pe care să o conduc la altar. Când Todd m-a apucat de mână, ziua aceea a devenit cea mai bună și mai frumoasă zi a vieții mele și nu aș schimba cum s-au petrecut lucrurile pentru nimic în lume. Am devenit o familie, iar copiii trebuie să fie mereu pe primul plan!”

Nu am putea să iubim aceste imagini speciale mai mult! Așa ar trebui să fie și să se comporte toți părinții divorțați! DISTRIBUIE, dacă ești de acord, aceștia sunt ADEVĂRAȚII PĂRINȚI 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News