O recunoști? A făcut furori în România, dar a dat celebritatea pe costumul portocaliu de paramedic. Acum e asistentă pe ambulanță: „Merg la suspecții de coronavirus, alături de colegii mei

By

Cândva top-model, Gabriela Szilagi este acum asistent medical pe Ambulanță! „Merg la suspecții de coronavirus, alături de colegii mei”

Timp de 20 de ani, Gabriela Szilagi a fost unul dintre cele mai bune modele din România. Acum are 51 de ani și de 7 ani lucrează ca asistentă pe ambulanță, iar în aceste zile dificile, alături de colegii ei, încearcă să facă față coronavirusului.

De-a lungul timpului, probabil mii de pacienți au trecut prin mâinile Gabrielei Szilagi, asistent medical în cadrul Serviciului de Ambulanță, însă cu siguranță nimeni nu a realizat că femeia cu chib blând, zâmbitor, dar cu ochi umbriți de cearcăne făcea furori pe catwalk acum 30 de ani… Outfiturile elegante, machiajele îndrăznețe și coafurile stilish au fost înlocuite acum de costumul portocaliu de paramedic…

„Lucrăm în ture de 12 ore!”

Deși a absolvit Liceul Tonitza (Gabriela pictează senzațional) și Facultatea de Psihologie, fostul model a ales o profesie care necesită mult sânge rece și empatie în egală măsură, profesie care în aceste zile o trimite în prima linie în lupta cu coronavirusul. Îmbrăcată în costum special de protecție, Gabriela Szilagi se confruntă acum și cu temutul COVID-19, fostul model și colegii ei încercând să facă față solicitărilor tot mai frecvente la 112.

„Merg la suspecții de coronavirus,  alături de colegii mei, dar suntem bine protejați dacă respectăm cu strictețe regulile de igienă și de dezinfecție. E incomod și anevoios, dar le respectăm. Sunt bine. Lucrăm în ture de 12 ore!”, a declarat Gabriela pentru click.ro.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News