EXCLUSIV | Anda Adam, primele declarații despre divorțul de soțul ei: „Dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile! DIVORȚUL E

By

În perioada de izolare, au circulat mai multe zvonuri că mariajul Andei Adam ar fi pe punctul de a se destrăma, iar divorțul ar fi iminent. Vedeta a ținut să lămurească lucrurile și a vorbit deschis despre căsnicie, dar și despre cea mai arzătoare dorință, pe care ar vrea să și-o îndeplinească în curând. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile savuroase ale artistei.

În ultimele luni, întregul showbiz a fost pus pe jar de zvonurile potrivit cărora Anda Adam și soțul ei s-ar afla în pragul divorțului. Totul ar fi pornit după ce aceștia au apărut în mai multe fotografii fără verighete, dar și din cauza lipsei pozelor cu ei împreună de pe rețelele sociale.

Zilele trecute, într-un interviu oferit reporterilor CANCAN.RO, Anda Adam a vorbit deschis despre căsnicie, dar și despre momentele tensionate din cuplu. În mod surprinzător, vedeta ne-a dezvăluit că nu-i este teamă de un eventual divorț.

”Eu am fost foarte realistă”

”Sunt bine, sunt acasă. Micuța cu cine poate să fie? Inițial, trebuia să fie cu mine, dar s-a răzgândit și a rămas cu soțul. (…) Perioade agitate am avut mereu. Eu sunt o agitată din fire. Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine. Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare «Ce este scris să fie, este.». Eu cred că oamenii sunt făcuți să stea sau să rămână împreună pentru că așa le este scris.

Și cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Eu sunt relaxată, pentru că eu cred că fiecare avem un destin și avem un drum pe care îl influențăm într-o proporție de 10%, dar lucrurile sunt foarte bine stabilite de Cel de Sus.

Cred că, indiferent de ce am face noi, atunci când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris. Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta că nu îmi e frică de un eventual divorț, de când m-am căsătorit. Întotdeauna eu am fost foarte realistă, pentru că eu cred că nu ajută să te minți singur. Sunt un om care nu a visat cai verzi pe pereți”a mărturisit Anda Adam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Anda Adam: ”Nu îmi e frică de un eventual divorț”

Cea mai arzătoare dorință!

Mai mult decât atât, Anda Adam ne-a dezvăluit și lucrul pe care și-l dorește foarte mult. Renumită pentru pasiunea pe care a dezvoltat-o pentru caii-putere, în mod atipic pentru o femeie, Anda Adam nu își dorește genți sau haine de firmă. Artista visează ca, într-o bună zi, să facă senzație pe străzile Capitalei la volanul unui Lamborghini, mașină despre care ea crede că o reprezintă în totalitate.

”Singurul lucru pe care mi-l doresc foarte tare, pentru că sunt pasionată de mașini, mai mult decât de poșete, este o dorință puțin atipică din punctul de vedere al unei femei, îmi doresc un Lambo, îmi doresc un Lamborghini. Sper să pot să-l achiziționez în această viață. Când îți iei un Lamborghini, nici nu mai contează culoarea. E atât de spectaculoasă că nici nu mai contează ce culoare e. Lamborghini e Lamborghini. E o mașină foarte puternică care cred că mă reprezintă. Mașina care m-ar reprezenta în totalitate cred că este un Lamborghini”ne-a dezvăluit Anda Adam.

Cadou de 150.000 de euro

Anda Adam este, fără doar și poate, una dintre vedetele cu cele mai spectaculoase apariții publice. Chiar și atunci când nu își asortează ținuta cu mașina, artista face senzație pe străzile Capitalei. Acum se poate lăuda cu o nouă achiziție de marcă, pentru care ar fi scos din buzunar aproximativ 150.000 de euro. Anda Adam și-a luat un super-bolid, un BMW I8.

Anda Adam, una dintre cele mai sexy cântărețe

Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în 2015

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţa. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News