Gigi Becali este bunic! Fiica sa Teodora a npscut în mare secret. Cum o cheamă pe micuță și cine o va boteza

By

Gigi Becali este în culmea fericirii pentru că a devenit bunic. Tocmai a venit pe lume prima nepoată a finanțatorului FCSB și vestea a primit-o chiar înainte de derby-ul cu CFR Cluj. Reacția sa la aflarea veștii este senzațională!

Gigi Becali a devenit bunic. Fiica lui Teodora a născut în mare secret

Becali este cel care a dat marea veste. Fiica sa Teodora a încercat în utlima perioadă să nu fie prezentă în lumina reflectoarelor. Chiar la începutul sarcinii soțul ei a încercat să nege această veste, probabil ca să își protejeze familia.

“Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport, potrivit gsp.ro.

Teodora Becali a născut pe data de 13 iunie o fetiță perfect sănătoasă care a primit nota 10 la naștere. Toată familia Becali este în culmea fericirii! După ce anul trecut Teodora a avut parte de o nuntă cu mare fast mai ceva ca în povești, iată că anul acesta ea a devenit mămică.

Gigi Becali a povestit că în dimineața zilei în care s-a născut nepoata sa a mers la biserică și s-a rugat pentru ca ea să fie săbătoasă. Latifundiarul din Pipera a dezvpluit și numele nepoatei sale. Aceasta se numește Maria și va fi botezată de fata lui Teia. Încântat peste măsură. Becali a îndrăznit chiar să spună că micuța Maria seamănă bine cu el.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme. O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a declarat Becali.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News