„Sunt însărcinată cu cumnatul meu, dar asta nu îl deranjează pe soţul meu!” Uite cum s-a ajuns la aşa ceva! Şi ca povestea să fie şi mai ciudată, și soţia cumnatului a acceptat pe loc ideea: „Suntem prietene din liceu!” Când vei afla motivul o să înţelegi de ce!

By

Mamă a trei copii este din nou însărcinată și urmează să nască în scurt timp. De data aceasta, tatăl bebelușului nu este soțul ei, ci cumnatul acestuia.

Rachel Wilcox este mamă a trei copii, iar acum este din nou însărcinată, dar tatăl bebelușului nu este soțul său.

Rachel s-a oferit să fie mamă surogat pentru sora soțului său și pentru partenerul acesteia după ce cancerul la colon a lăsat-o infertilă pe cumnata sa.

Amanda a fost diagnosticată cu cancer la colon în umă cu 3 ani, dar chimioterapia a ajutat-o pe tânără să își revină. În schimb, ea nu va putea rămâne însărcinată niciodată.

„Când eram însărcinată cu al treilea copil îi povesteam medicului meu despre situația Amandei. Acesta m-a privit și mi-a spus : Dar știi că poți să fii mamă surogat pentru ea, nu?? Am început să râd. Îi spusesem deja că sarcina cu numărul 3 va fi ultima pentru mine”, a declarat Rachel.

„Eu și cu Amanda avem o relație strânsă de foarte mulți ani. Sunt cu fratele ei de când eram în liceu, practic am crescut împreună. Mai multe decât cumnate, suntem cele mai bune prietene”, a mai spus Rachel.

„Soțul meu a susținut în totalitate această idee și nu i s-a părut ciudat că voi purta în pântece copilul surorii lui”, a declarat Rachel care va naște în curând fetița cumnaților săi.

Cei trei copii au înțeles perfect situația și spun: „Mami este însărcinată, dar este copilul unchiului Reid și o să i-l dea lui”.

Sursa: fanatik.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.

You may also like

Hot News